Terug naar het overzicht

Amersfoort is ruim 3700m2 inspiratie rijker

Amersfoort is sinds vandaag een supermarkt rijker. Niet zo maar 1, maar een World of Food van supermarktketen DekaMarkt. Hier kun je naast ruiken, proeven en ervaren, rekenen op gemak, verse producten, vakmanschap en net dat beetje extra aandacht dat het verschil maakt. Wethouder Buijtelaar en directeur DekaMarkt Pieter Rozendaal openden vanochtend de zesde World of Food op de Ierse Pond in de wijk Vathorst en dit gaat gepaard met flink wat festiviteiten.

Belevenis
Supermarktmanager Wouter den Hertog  is bijzonder trots op zijn team en nieuwe winkel. ”Winkelen is hier een belevenis: slagers snijden het vlees vers voor je in de winkel en het lekkerste brood wordt ter plekke gebakken. Verser kan niet! De klant ervaart in de winkel een echt marktgevoel met producten uit alle windstreken. En heb je haast? Dan ga je met zelfscan vliegensvlug de winkel door.  Iedereen heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. In deze regio zat nog geen World of Food, dus ik heb veel nieuwe medewerkers die het concept nog niet kenden. Maar nu wel! Mijn hele team staat voor je klaar met tips om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.“

Festiviteiten
Deze week is het feest in Amersfoort. Onder het genot van de heerlijkste hapjes van topkok José Polonio wordt er vandaag Kraak de Kluis gespeeld. Hierbij ontvangen klanten bij hun aankoop een flyer met een unieke code. Als de kluis met deze code open gaat, winnen zij een DekaMarkt cadeaukaart van 75 euro, je kassabonbedrag terug , een heerlijke aardbeienslof of een Weber barbecue. Ook kunnen klanten met hun kassabon kans maken op diverse andere prijzen, waaronder 1 minuut gratis winkelen. Ook ontvangen de eerste 250 klanten elke dag in de openingsweek een gratis product. En zijn jouw kinderen fan van Buurman & Buurman? Kom dan op zaterdag 7 juli langs en ontmoet deze helden om 14.00, 15.00 of om 16.00 uur. Je mag ze alles vragen, een handje geven en met ze op de foto.

Unieke winkelbeleving
De keuze in vers en houdbaar assortiment is enorm. Verse producten komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Regelmatig zijn er nieuwe seizoensproducten. Met eigen ogen kan de klant het ambacht van de eigen bakkers en slagers bewonderen, een keuze maken uit veel verse en losse groenten en fruit en zelf ananas snijden. En natuurlijk kan er heel veel geproefd worden. Er is een kookstudio waar meerdere dagen per week een kok aanwezig is die met lekkere hapjes de klanten verrast. Speerpunten van de afdeling houdbaar zijn speciaal bier, wijn en koffie uit de hele wereld, kruiden & specerijen en internationale producten die je verwacht bij een World of Food.

De winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren is gratis.