Terug naar het overzicht

DekaMarkt Haarlem Schalkwijk na metamorfose weer open

De DekaMarkt in winkelcentrum Schalkwijk aan het Floridaplein is na een flinke verbouwing weer open. Meer vers, meer gemak, meer service en meer assortiment. Heel de wijk liep uit om de vernieuwde winkel te zien.

Supermarktmanager Mike de Wit: “Ongelooflijk wat een belangstelling. Ik hoor van veel klanten dat ze de winkel niet meer terug kennen, zoveel nieuws valt er te beleven.“ De verrassing begint al direct bij binnenkomst op de groenteafdeling. Zelf sinaasappelsap persen, een selectie maken uit de lekkerste schepkruiden met bijpassende recepten en een keuze maken uit het vergrote assortiment.

Keuze is reuze
De winkel moest anderhalve week om alle aanpassingen door te kunnen voeren. De geur van gegrilde kip en vers afgebakken brood zorgen ervoor dat het water je in de mond loopt. Voor bij de borrel kunnen klanten nu ook een keuze maken uit versgebrande noten en een gevarieerd assortiment tapashapjes. Voor wie een bloemetje wil meenemen om een ander of zichzelf te verwennen, biedt de vernieuwde bloemenafdeling een ruime keuze.

Er valt sowieso meer te kiezen: het assortiment telt nu 1500 artikelen meer dan voor de verbouwing. Mike: “Ik nodig iedereen uit om te komen kijken, proeven en ervaren. Tot en met zaterdag trakteren we de eerste 250 klanten van de dag bij besteding van tien euro bovendien op een gratis product.

Zelfscan
Gemak staat centraal. Daarom biedt deze winkel nu ook de mogelijkheid om de boodschappen zelf te scannen en vervolgens te pinnen via de betaalpaal.

Zondag langer open
Deze winkel is 7 dagen per week geopend. Met ingang van 2 december kan boodschappen doen op zondag extra lang: van 10.00 tot 20.00 uur.