Terug naar het overzicht

DekaMarkt steunt initiatieven in de buurt

Een bijdrage voor de plaatselijke kinderboerderij, geld voor een dagje uit voor senioren of nieuwe materialen voor de tennisvereniging. DekaMarkt riep tijdens de sponsoractie ‘Samen sterk voor onze buurt’ klanten op om buurtinitiatieven aan te dragen en stelde €5000,- beschikbaar om te verdelen onder deze lokale initiatieven. Vandaag ontvingen de meest favoriete initiatieven de cheque met het sponsorbedrag.

Een lokaal karakter en betrokkenheid bij de buurt. Dat is wat DekaMarkt belangrijk vindt. Om hier op een speciale manier aandacht aan te geven, organiseerde DekaMarkt de sponsoractie ‘Samen sterk voor onze buurt’. Zes weken lang konden klanten van DekaMarkt Almelo, Krommenie, Koog aan de Zaan en Heemstede tijdens deze actie, met behulp van vouchers en stempalen in de winkel, stemmen op het buurtinitiatief dat zij een warm hart toedragen. De supermarktmanagers overhandigden vandaag in hun winkel de cheques met het bedrag dat door de klanten aan de initiatieven in hun buurt is toegekend.

Actie
Van 27 mei t/m 7 juli 2018 ontvingen klanten bij elke € 10,- aan boodschappen een sponsorvoucher met daarop een unieke code. Door de voucher te scannen bij de sponsorzuil in de winkel konden klanten stemmen op het buurtinitiatief van hun keuze. Aan het einde van de actie is op basis van het aantal toegekende stemmen het bedrag van € 5.000,- naar rato over de deelnemende buurtinitiatieven verdeeld.