Terug naar het overzicht

Dirk viert feest in Osdorp

De afgelopen maanden was het onrustig op het Osdorpplein en omgeving. Het centrum van Osdorp groeit, verbetert en wordt opgeknapt. Echter is de eerste stap richting het nieuwe centrum Nieuw West gezet. Sinds gisterenochtend is de Dirk op het Tussen Meer weer open.

In de dagen dat de supermarkt dicht was, kluste men er flink op los. De pui is een aantal meters naar voren verplaatst. Hierdoor komt er meer ruimte vrij voor het versplein. Ook is de bakkerij afdeling vernieuwd en zijn er nieuwe koelingen geplaatst. Supermarktmanager Jeffrey Kleijer is trots. “De beste acties van Nederland staan weer voor u klaar! Ook kunt u rekenen op heerlijk brood uit onze eigen bakkerij, topkwaliteit vlees uit onze eigen slagerij, de goedkoopste biologische producten en een ruime keuze in huismerkproducten. En dat alles voor een Dirk prijs!”

Feest in de openingsweek
Een prachtig nieuwe winkel is een feestje waard. Daarom wordt er op de openingsdag Kraak de Kluis gespeeld. Hierbij ontvangen klanten bij hun aankoop een flyer met een unieke code. Als de kluis met deze code open gaat, winnen zij een gevulde Dirk-tas of een Dirk cadeaukaart. Ook ontvangen de eerste 250 klanten elke dag in de openingsweek een gratis product.

Elke dag open
Boodschappen doen bij deze Dirk kan zeven dagen in de week. Er is volop parkeergelegenheid in de omgeving.