Terug naar het overzicht

Pijnacker is een Dirk rijker

Wat doen al die Dirk-shirts op het parcours? Menig toeschouwer zal zich afgelopen zondag tijdens de Halve marathon Oostland in Pijnacker dit hebben afgevraagd. Sportieve medewerkers van het nieuwe Dirk filiaal in Pijnacker, renden samen met collega’s van andere Dirk filialen mee tijdens de hardloopwedstrijd.  Zij lieten de inwoners van het dorp alvast kennismaken met het Dirk rood als voorproefje op de opening van het eerste Dirk filiaal in Pijnacker.

Maak kennis met Dirk
In winkelcentrum Ackershof kun je vanaf vandaag bij Dirk terecht voor de beste kwaliteit groente en fruit, vers & voordelig brood van bakkerskwaliteit en de beste A-merk deals. En dat alles voor een Dirk prijsje.

Supermarktmanager Ron Zuijderwijk kijkt trots om zich heen: “Het is prachtig geworden, dus je moet zeker komen kijken! Bij Dirk haal je altijd een volle tas voor weinig geld, maar deze week maken we het wel heel bont! We vieren deze week feest. Vandaag spelen we Kraak de Kluis waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Bij jouw aangekochte boodschappen ontvang je een unieke code en als de kluis met deze code opengaat, krijg je de prijs direct mee. Ook geven we elke dag in de openingsweek een gratis artikel aan de eerste 250 klanten.”

Elke dag open
Boodschappen doen bij deze Dirk kan zeven dagen in de week. Er is volop parkeergelegenheid in de parkeergarage. De eerste twee uur zijn gratis.