Terug naar het overzicht

Ritje naar DekaMarkt levert wereldreis op

Afgelopen zaterdag vierden ze in DekaMarkt Almelo een feestje. Supermarktmanager Pieter Visser overhandigde daar een enorme cheque aan een breed lachende Bert Stundebeek. Deze klant sleepte de hoofdprijs van de nazomeractie binnen: een reischeque ter waarde van 10.000 euro voor een droomreis naar keuze.

Het klikken van de fotocamera’s van de aanwezige pers en publiek tijdens de prijsuitreiking, is een voorbode van wat de prijswinnaar binnenkort gaat doen: heel veel foto’s maken op zijn wereldreis. Voor Bert Stundebeek gaat een droom in vervulling: “Ik ben ontzettend blij dat ik de hoofdprijs heb gewonnen in deze actie. Dit had ik echt niet verwacht. Ik ben nog aan het zoeken waar mijn eerste reis naar toe zal gaan. Ik denk aan Cancun in Mexico, een hele mooie badplaats met witte stranden. Bedankt DekaMarkt voor deze prijs!”

Een trotse Pieter Visser: “De Kras & Win actie is bij alle DekaMarkt filialen in heel Nederland een groot succes geworden. Er zijn in totaal meer dan 900.000 wincodes online ingevuld. Dat is ver boven onze verwachtingen. Dan is het natuurlijk extra leuk dat iemand uit Almelo er met de hoofdprijs vandoor gaat. Wij staan als supermarkt dicht bij onze klanten en zijn erg betrokken bij de buurt. Ik wens de heer Stundebeek veel geluk met zijn prijs en natuurlijk een reis om nooit meer te vergeten.“

Om kans te maken op deze prijs moesten klanten de wincode van hun kraskaarten die ze bij de boodschappen hadden gekregen, invoeren op een speciale actiewebsite. Uit alle geactiveerde wincodes is een winnaar getrokken:  Bert Stundebeek. Behalve de hoofdprijs werden er onder andere ook terrasverwarmers, vuurschalen, DekaMarkt-cadeaukaarten en plaids weggegeven. In totaal bestond de prijzenpot uit ruim 3500 artikelen. Tegen inlevering van een geactiveerde kraskaart bij een DekaMarkt kregen klanten tot en met 20 oktober sowieso 20% korting op een 1 De Beste artikel naar keuze.  Eigenlijk altijd prijs dus.