Vastgoed

Detailresult Vastgoed is verantwoordelijk voor het verwerven en optimaliseren van vestigingsplaatsen voor de (supermarkt)formules van Detailresult Groep N.V. Dit kunnen nieuwe, bestaande of tijdelijke locaties zijn. De ligging, bereikbaarheid, vindbaarheid, zichtbaarheid, parkeergelegenheid, bevoorradingsmogelijkheden en vloeroppervlakte zijn de belangrijkste criteria bij het besluit of een locatie wel of niet geschikt is voor een supermarkt van Dirk of DekaMarkt.

De focus van de afdeling vastgoed ligt op geografische kerngebieden waar we grote kansen zien voor Dirk en DekaMarkt.

Naast het verwerven van additionele vestigingsplaatsen houdt de afdeling Vastgoed zich bezig met de optimalisatie van de bestaande vestigingen door herontwikkeling, uitbreiding, renovatie en/of relocatie. Ook het commerciƫle en juridische beheer van de vastgoedportefeuille is haar verantwoordelijkheid.

De vastgoedorganisatie van familiebedrijf Dirk van den Broek (Brookland) ontwikkelt in nauwe samenwerking met Detailresult Vastgoed winkelpanden en winkelcentra van zeer hoge kwaliteit. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.brookland.nl.